Hej där...

alla ni som kikar in här.
Hoppas ni alla har det bra och börjar känna av att vår 5:e årstid är på intågande. Kära vårvinter med gnistrande snö, bländande sol och några perfekta minusgrader. Tack Norrbotten för att jag får uppleva detta tillsammans med dig. Några bakslag ska förstås passera men vi har fått en liten dos av det som väntar framöver.  Visst blir tulpanerna  ännu vackrare med lite solstrålar? 
Något annat som gnistrar lite extra är vår nya vattenkokare. Ännu en Smegprodukt har flyttat in hos oss. Vår gamla trotjänare fick tillslut se sig besegrad av ålder och troligen ett eller flera elfel. Nu ska vi se om Smegen kan axla manteln och göra ett lika bra jobb. Att jobba som vattenkokare hos mig innebär mycket hårt arbete 😄Det räcker alltså inte att vara snygg. 
När nu äntligen vattnet har kokat upp ordentligt så kan min kopp te avnjutas i vårt nya bibliotek. Efter att vårt sovrum har flyttat en våning upp så har äntligen våra böcker fått det rum de förtjänar. Blev riktigt mysigt och med bara lite mer fix och trix så blir det precis som vi vill ha det. 
Nu gäller några dagar utan vila för i morgon åker jag iväg och checkar in hos våra vänner A och T. Övernattning och tidig färd mot Dalarna på fredagmorgon står på schemat. Ska bli så spännande och kul att testa på att åka denna tävling. Måtte jag bara orka.... jag har fått en morot att kämpa för så den ska jag tänka på när jag blir trött därute i spåret. 
Nu dags att hämta hem mina skidor.
 
Ha ett fint avslut på veckan och en jättetrevlig helg.
Ni kan ju alltid hålla en tumme eller två för oss därute i skidspåret.
Kram ®
  💟