Idol eller tjejvasan...???

Ja, jag tvekade litegrand där i Härnösand då inspelningen pågick på det matsället vi stannade på när vi åkte mot Falun. Kände mig sååå välklädd och uppsminkad så jag hade bara kunnat kliva rakt in i en audition och riva av en låt.... eller kanske inte. 😂Vi funderade även på en duett men sedan konstaterade vi att skidor, det är nog mer vår grej.
Vi överlämnade sånginsatserna till de som var taggade för just det.
Tur att vi valde rätt för tjejvasan var en riktigt rolig om än bakhal händelse i mitt liv. Det var dock så pass mycket stakning
så fästet behövdes egentligen inte så mycket mer än i början och några fåtal ställen till under vägen. Kan säga att mina armar brände en hel del då jag äntligen korsade mållinjen. 
Vilken organisation och framförallt service de gav oss tävlande under denna dag. Förutom alla stationer med energipåfyllning så tog de med ryggsäckarna med våra kläder från Oxberg till Mora, de knöt ihop våra skidor, skjutsade oss till och från duschen m.m. 
 
Förutom tävlingen så var det förstås även en trevlig tripp med våra vänner. Mysigt att bo på hotell och gå till en restaurang som serverade god mat på kvällarna. 
Summerar helgen och konstaterar att detta är om än inte hela långa Vasaloppet på 9 mil en sorts check √ på min bucketlist på saker jag vill göra. Blir det en repris...? Jo, det kan jag absolut tänka mig. Dock behövs mer träning under hela året innan och mer mil i benen på skidspåret men so what...
Det är ju bara ROLIGT det. 😁
 
Ha en fin vecka. 
Kram ®
   💟