Dags att kliva upp ur soffan nu

och sluta relaxa. Ledigheten slut och jobbet kallar igen. Kan säga att denna ledighet verkligen behövdes. Hoppas nu bara att jag har den energin som jag behöver. Har varit småkrasslig hela lovet med lite halsont och snuva som smygit sig på titt som tätt men inte mer än så. Det har alltså blivit ganska mycket relax och det var väl kanske det jag behövde då. 
När julen plockades bort blev det en ljusslinga över som jag tyckte passade bra här. Blir så mörkt när julgran och alla andra ljus plockas bort men ljusslingor vill jag inte ta bort. Känns iallafall bra att jag hann städa klart innan jag ska fylla dagarna med lite andra saker framöver. 
 
En annan sak som blivit tradition såhär på trettondagen är att se skidåkarna pressa sig 9 km uppför slalombacken i Val di Femme. Idag var jag helt slut efter att herrarna hade åkt klart. Hjärtat slog nästan lika hårt som på norrmannen som åkte först över mållinjen. Fy att bli jagad och höra att den bakom tar sekund för sekund. Som tur hann han undan och jag tycker det var två värdiga vinnare av denna tour. Säger GRATTIS till Norge som har så bra skidåkare. 
 
Gissa vem som blev sugen på skidåkning efter att ha sett detta...? Japp, me. Aningen eller ska jag kanske säga väääldigt mycket sämre tid hade jag och åkte endast 4 km 😂
 
Nu dags att börja titta i jobbväskan om allt finns på plats. 
Avslutar med årets första tulpanbukett. Det är ett måste då julen flyttat ut.
Ha en fin start på veckan.
Kram ®
  💟