En gång är ingen gång.

Två gånger är däremot mer än en gång. Vissa saker kan man få mersmak av och det fick jag verkligen på den för mig nya restaurangen jag skrev om i förra inlägget. Jag och M åkte dit på fredagkväll och åt en god middag där på tu man hand. Mysigt och gott. Fredag betyder efterrätt så då blev det en chokladtemtation och en kopp te förstås. 
Lördag blev det en heldag tillsammans med min goda vän A. Vi startade med ca 7 km skidåkning, kollade in en liten pyntaffär och avslutade sedan tillsammans med våra män på restaurang. Vi åt pizza på ett ställe som heter Pensionatet, Kiosken. Mysig miljö men Marres pizzor kan de inte konkurrera med. Numer kan ingen det. Partisk...? kanske men de är verkligen de godaste pizzorna jag ätit. Som sagt var miljön mysig och sällskapet alldeles utmärkt så det vägde upp en hel del.
 
 
 
Söndag blev en fixardag och det gjordes en lista som jag nästan kunde checka av helt och hållet. 
Vissa saker tar dock lite längre tid än jag trodde. Att sy gardiner och fålla upp ett par är inte gjort i en handvändning. Dessutom tjorvade gamla Bettan med mig så jag fick hoppa in i bilen och sy klart hos mamma och pappa. Blev nöjd tillslut, speciellt med de grå gardinerna som jag tycker ser lila ut på bilden. 
Måndagens arbete är nu avklarat, prommis med hunden i snöovädret likaså. Nu lite nedvarvning innan jag landar på kudden. 
 
Ha en fin start på din vecka.
Kram ®
  💟