Se då tittar lilla solen....

fram igen. 😎 Finns en liten melodi från förr med den textraden. Det stämmer varje år. Mörka december med juleljusen har sin charm men när solen tittar fram igen känns det härligt. Åtminstone när man sitter inomhus och tittar ut genom fönstret. Tycker det alldeles för kallt för att vara ute någon längre stund. Igår trotsade jag iallafall kylan och tog en kort sväng i skidspåret i lugn takt. Vet dock att snart viker kylan bort och då blir utedagar så fantastiska att man knappt vill vara inomhus.
 
Idag blir det endast inomhusaktiviteter. Finns sysslor att fixa inför den kommande arbetsveckan så vilodagen ska nog fyllas utan problem. 
Igår firade vi våra vänner A-Li & T i efterskott. Afternoon Tea på Hemmagastronomi i Luleå. Har ni inte provat det så rekommenderar jag det varmt. Tror säkert att det blir någon mer tripp dit för det var riktigt trevligt och så gott. Både lite matnyttigt, ost och kex och sötsaker i överflöd. 
Nu fortsätta pyssla vidare härhemma. Igår letade jag upp en Strindberglampa som vi haft i vår ägo i väldigt många år. Det är roligt att titta i sitt förråd ibland och finna något gammalt att använda igen. Den passade  bra i vårt nya sovrum tycker jag. 
Ta hand om dig. 
Kram ®
   💟