Framme tillslut...

till etapp ett - Los Angeles. 
Efter strulet med ombokning och omväg via London blev vi uppdaterade till business class och det bugar och tackar man för förstås. God mat, sovplats och superbra service. Perfekt för mig som har ett ben som strular.
Bor på ett litet fint hotell som har endast nio rum och är beläget ett stenkast från Venice Beach. 
Ett gammalt hotell från 1911 och verkligen typiskt amerikansk inredning, ja enligt mitt tycke då förstås. Finns även en fin vakthund här så man kan känna sig trygg 😅
 
I huset bredvid har de ingen vakthund utan där vaktar denna. 😱Föredar hundar kan jag säga. Lite dålig stavning men... 
Venice Beach:
Lååång, fin sandstrand med härliga vågor. Nej, vi har inte badat ifall ni undrar. Kan hända att det blir ett dopp en annan dag om det finns tid. Idag slöade vi bara några timmar på var sin strandhandduk. 
Vi har nog lite jetlag så det var helt okey att bara ta det lugnt. Härliga vågor, stora vågor innebär att det är bra om det finns lifeguards i närheten. Det fanns det här och de fick rycka ut några gånger. 
 
På väg hemåt gick vi en sväng runt kanalen som rinner genom stadsdelen. 
 
 
Mysigt och jag hittade en ny favoritblomma. 
Efter att endast ha intagit frukost så började tillslut magen att kurra där vid kl 18 och vi gick iväg och åt både lunch och middag på en och samma gång. Vi hamnade på ett ställe som heter Cheesekake Factory. Där intog vi  först lite matnyttigt för att efteråt kila förbi på Starbucks och inhandla lite koffein till att skölja ner den medhavna desserten.
Vi satt ute och delade på två olika cheesekakes och så här i efterhand så hade en varit tillräckligt men alltså... W O W ! så smarriga. 
Tiramisu
och salted caramel
Nu börjar det vara dags att sova härborta. Ni som är pigga därhemma börjar väl slå upp era ögon och laddar för en ny dag. Vi sover lite först för i morgon bär det av på nya äventyr.
 
Ha en fin dag!
 Kram ®
  💟
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Suss :

Vilken underbar första dag och härliga bilder 😊