Nu är vi på väg...

på Marres drömresa denna gång. Rätt ska vara rätt och nu är det hans tur att bestämma resmål då jag fick åka en sväng till Elvis för några år sedan. 
Sitter i en lounge i London på Heathrow och knåpar ihop detta inlägg. Blev en omväg på grund av att någon hade kört in i flygplanet på Kallax tidigt i morse. Detta innebar att vi missade vårt anslutningsflyg från Sthlm och fick ta denna omväg för att ta oss dit överhuvudtaget. 
Inte synd om oss här just nu så...
 
Mer om resan kommer framöver och jag ska försöka hålla alla de som är intresserade av vårt resmål uppdaterade. Blir en hel rad med olika ställen som vi ska besöka.
Vår sommar hittills har bestått mest av rensning i bland annat förråd och en tripp till både Röda Korset och soptippen har hunnits med. Det känns ju väldigt bra när man äntligen tar tag i sådana saker men man måste ha energi för det. Den har jag väntat på i flera år men nu infann den sig helt plötsligt och då är det bara att hänga på.
Har också fått andra saker fixade av proffs och det känns toppenbra att veta att fast det regnar så är det torrt inne i friggeboden.
 
Konsert med Carola, övernattning i Lycksele,
firande av fina kompisen Krille
 
Köpt ny bil, åkt en hel del rullskidor
 
Firat på Pinchos både semester och lägenhetköp för K
Varit nostalgisk vid rensningen och hittat saker från då barnen var små. Både saker, kort och filmer💞
Det var längesedan de såg ut såhär på vår klädlina. Tiden rusar verkligen iväg.
Sedan har vi ju förstås också varit uppe sent och tittat på serier och ätit en hel del jordgubbar precis som vi brukar göra på sommaren 😁
Många bilder blev det så om du orkade följa med ända hit så tackar jag för det.
Hoppas du har haft en fin sommar du med trots vädret. Jag tycker det har varit en perfekt städsommar. 
 
Nu Strax boarding på nästa flyg som ska ta oss till vår första etapp. L.A
Bara hänga med här i bloggen om du har lust.
Ha det toppenfint så hörs vi over there
Kram ®
  💟