Sista dagen I Los Angeles...

tillbringade vi i Santa Monica. Det blev en beachdag igen. Inte vanligt för oss att planera in det i våra resor men denna gång kändes det helt rätt faktiskt. Kan ju bero på att det är fantastiska stränder här och att vi även bestämt oss att ta det lite lugnt på vår resa denna gång. 
 
 
Vi laddar för en lång biltur i morgon då vi startar vår resa upp mot San Fransisco via Highway 1.
I dag minsann badade både M och jag i vågorna. Stilla Havet var inte lika varmt som jag trodde det skulle vara men det kan ju bero på att jag egentligen är en riktig badkruka.
Lugn och ro på en badhandduk var precis det vi behövde idag innan vi gick in till centrum. 
 
Lite längre bort på stranden ligger den gamla piren från 1909. Där finns ett nöjesfält. Betraktade stället endast på avstånd och bestämde oss för att den där badhandduken är helt okey och med näsan mot solen fick den bli vår aktivitet idag.
Som sagt så åker vi vidare i morgon och jag undrar... hur ska jag klara mig utan det nya favoritstället här i Venice? Kan kanske vara bra att vi åker härifrån för nu börjar personalen känna igen oss. 😱Då förstår ni kanske at det har blivit några svängar dit under dessa dagar. Finns även på de andra ställena vi ska på men det kanske är bäst att hålla sig därifrån nu... tror jag iallafall 😅
Nu sova så vi tar oss iväg i bra tid i morgon. Få se om det känns rätt att köra nedkabbat. 
Ha en fin dag därhemma.
Kram ®
   💟