Sista heldagen i SF...

tillbringade vi vid Pier 39.
Tackar T. S  för tipset för det var ett mysigt ställe med både smoothies,
shopping, soligt väder och sjölejon. Hittade min dubbelgångare där på bryggan. Fast polarna skrek, simmade,bråkade, kravlade över den så sov den stilla vidare.  
Fick även se hur man kan göra fudge och det verkar vara mycket lättare om man showar till det litegrand. Film finns på mitt Instagram ( @rostan1)
Fanns även en Christmas shop och den besökte vi förstås. Tänk er att jobba i denna året om och lyssna på julmusik heeeela tiden. Jag älskar julen men då skulle den nog bli förstörd även för mig.😮
Vi gick vidare och vid Fishermans Warf
var det precis en breakdanceshow när vi passerade. 
Vi stannade till förstås och fick se hur man hoppar över fyra personer innan man landar på fötterna igen. Han var ganska spänstig, eller hur? 
Vi hade ännu ett mål innan vi skulle åka tillbaka hem till hotellet en sväng. Har ni hört talas om Ghiradelli.
Alltså, jag har nog aldrig ätit en sådan god glass förut. Stora ord av ett sådant stort glassmonster som mig. Får ni någon gång chansen så befaller jag er att ÄTA!!! 
Blev ingen bro för oss idag eftersom den var helt täckt med dimma. Vi ger den en ny chans i morgon eftersom flyget till Las Vegas inte åker iväg förrän vid 16:30 lokal tid. 
Åkte istället in till city med ännu en buss. Tycker de har en fin policy där de uppmanar alla att lämna sittplats till äldre och de som är rörelsehindrade.
Nu är ju frågan: När börjar man räknas som senior? Får jag sitta ner eller? 🤔
Sedan uppmanar de alla att vara försiktiga när de promenerar och titta upp istället för att titta i sin mobil. Folk tackar också busschauffören när de går ut ur bussen och hälsar när de kliver in. Det skulle vi i Sverige också göra tycker jag. Allt blir trevligare då.
 
Nu är det dags att göra som min dubbelgångare där på bryggan. ZZZzzzzova! 
Mycket på agendan i morgon.
Kram ®
   💟