En ny liten person...

att bry sig om. Detta är Noran och han är vårt nya fadderbarn. 😘Känns bra att få kunna hjälpa till så han kan få bland annat rent vatten, slipper undernäring, hiv/aids, malaria och analfabetism. Det finns så många barn som behöver hjälp så känner du att ja, jag vill också hjälpa till så gå in på www.compassion.se och anmäl ditt intresse. Detta är inget lurendrejeri för jag känner en av de personerna som jobbar med detta dagligen. Alltså når pengarna fram. 
 
Härhemma lunkar dagarna på i ett perfekt tempo. Idag blåser det rejält och jag får nästan vårblåstfeeling. Blåst = inga knott och mygg, jihaa!!
Ett ypperligt tillfälle att ta sig an ett av alla projekt som tyngt ner mina axlar ett bra tag nu. Vår blombänk tog sig äntligen tid att beställa tid hos frisören och fräscha till sig.
Before...
and after.
Det tog en hel del timmar att ta sig igenom denna djungel kan jag säga. Gröna fingrar har jag ej
men nu är jag mer än nöjd. Avverkade några poddar och sommarprat innan jag var i mål. 😅
 
Har haft en mysig eftermiddag. Älskade K 💖hälsade på oss. Ska skjutsa hem honom ikväll eftersom han parkerar sin bil här ett tag framöver och passar då på att starta upp mina rullisar för denna säsong. Lite väl sent egentligen men bättre sent än aldrig heter det ju. Jag har verkligen längtat efter det. Så pass att det faktiskt pirrar i magen vid blotta tanken. Hahahaha! Nu kanske ni tycker jag är helt vrickad men det är så jag känner. 
 
Ha en fin kväll 
Kram ®
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg