Ännu en sväng till...

sjukan. Denna gång var det dags för ett besök på häsocentralen. Blev en  ny remiss till kirurgen. Frågan är bara om de tycker att jag är i behov av en operation av några klaffar som är skadade i vadens stora ven. Hoppas verkligen det för jag börjar vara less denna åkomma som jag haft sedan 2013. Nu hoppas jag på en bra träningssommar trots allt.  
 
För att prata om något annat så har jag haft en fin början av min semester. Ja, helgens väder kanske inte kan räknas in i det som var bra men...
I går var jag med min fina vän Susanna och lunchade/fikade opa boijn som vi brukar kalla det. 
Mysigt och gott. Det gäller att våga vara spontan ibland och lämna det man tänkt göra istället om man vill ha ett innehållsrikt liv. Tack S för att du hörde av dig 💓
Som sagt så är snacket om sommarvädret ett hett ämne för semesterfirare. Skulle gärna önska lite soliga dagar framöver så vi kan sitta ute på vår nya altan lite mer. Har tyvärr några objudna gäster som tycker att de har all rätt att snurra runt och bita oss ett tag till. De är färre nu men de finns fortfarande. Ja, jag pratar om knotten 😱Jag föredrar mygg alla dagar i veckan om jag måste välja. 
Har iallafall fått upp lite mer saker på vårt armeringsnät. Känner mig nöjd. Tycker det blev jättemysigt. 
Fortsätter att försöka sänka mitt tempo till semesterfeeling. Det tar ett tag att varva ner efter ett högt arbetstempo under året. Denna sommar har jag plockat bort alla de instagramkonton som innehåller tips på skolsaker. Känner mig själv och vet att om jag inte gör det så planerar jag nästa termin hela sommaren och det vill jag verkligen inte. Känns riktigt bra faktiskt. 
 
Ser fram emot många fina lediga dagar där jag själv och M bestämmer vad dagen ska innehålla. 
Åker en sväng till USA framöver. Först lite hemmatid med lite fix och träning.
 
Hörs snart igen
Kram ®
  💟