Har du myror i väskan?

Blev ett litet samtal i säkerhetskontrollen på väg hem till byn igen.
Jag: Öh, ja. Syns de så väl?
Kontrollant: Ja, kolla in det som är blått på skärmen. Det var inga små myror precis 😅.
Jag: Blir finfina i trädgården 🤣
Dessa inhandlades i Sigtuna där vi var på en mysig utflykt. Vilket gulligt litet ställe och framförallt vackert med både vatten, natur och fina gamla trähus. Vi strosade runt i området, åt god lunch och passade på att njuta av solen tillsammans med de söta orädda gräsänderna.
 
 
Mest tid spenderade vi inne i city där vi scannade av en hel del butiker, åt både god mat och som ni ser en och annan god bakelse. Det där med att fika mindre efter förra helgens frosseri gick väl sådär. Kan meddela att det var magiskt gott iallafall. Är ni redo för en bildbomb? 
NK
Humlegården
På Bag all monogrammade jag mitt namn.
Mysiga dagar har vi haft tillsammans jag och M. 💞Bra att ha en personlig guide. Han hittar nästan överallt i Sthlm som Orup sjunger. När han inte guidar mig så jobbar han i detta palats flera dagar i veckan. 
 
Hemåt åkte vi och lämnade ett regnigt Sthlm bakom oss. Jag hade koll på att vår limegröna väska packades med innan flyget startade 🤣
Lika roligt att få åka iväg en sväng, lika roligt är det att landa hemma i norr. Stadsfeeling är helt okey men vidderna uppskattar jag ännu mer.
 
Nu en vecka med fyra dagar arbete. Veckorna rullar på snabbt nu.
Kram ®
  💟