Mycket firande...

de senaste tiden.
Det har varit nationaldag, vår 28-åriga bröllopsdag som vi firade tillsammans på Hemmagastronomi.
Inte endast vår bröllopsdag utan även Denise svärföräldrars 28-åriga bröllopsdag. Detta sammanträffande uppmärksammade D & J med att förlova sig på den dagen för 3 år sedan så givetvis firade vi det också.
Mycket trevligt och så gott.
Det blev dags för nästa firande vilket var skolavslutning på mitt jobb, studentfirande för en kompis till K och examen för min syster som numer kan titulera sig som redovisningsekonom. 
Efter allt detta firande var det dags att fixa nya joggingskor för nu ska det tränas tyckte jag.
Sprang på löpbandet, fick med mig ett par skor som kändes toppenbra.
Fick tyvärr avbryta min etusiasm när foten svällde upp och blev aningen blå. Har sedan vilat för att det skulle bli bättre men tyvärr blev det tillslut en tur till sjukan eftersom benet gjorde så ont.
Mysig tur med färjan över Luleåälven och midnattssol 04:00 på hemvägen var iallafall två av höjdpunkterna.
Något svar på varför min fot och ben inte mår så bra fick jag inte utan det får jag söka hos de som är speciallister för just det. Denna tur blev mer ett uteslutande av vad det inte var och det var ju skönt förstås.
I dag har jag vandrat omkring som en tröttis de timmarna jag var på jobbet men nu har jag gått på semester fram till den 15 augusti så nog ska jag väl hinna sova tillbaka den tiden.😅
Hoppas att jag snart kan ge mig ut och prova mina nya skor nu när jag blir ledig och framförallt så är det hög tid att lufta mina rullskidor.
 
Välkommen fritid.
Kram ®
   💟