Kan man skylla på...

att dygnet endast har 24 timmar. Tänk att det ska vara så svårt att hitta tid till att skriva ett litet inlägg här på bloggen. Ser att det finns några som trots avsaknaden av inlägg kikar in här och kollar läget.  Tusen TACK! Jag blir GLAD 💓
Vad har jag pysslat på med då sen sist...? Ja, vi kan ju kanske börja med min favoritsysselsättning just nu. Skidåkning. Försöker ta så många tillfällen jag kan för att bygga upp mina ryggmuskler så pass att jag inte får ryggskott igen. Det är då jag älskar mitt jobb ännu lite mer än vanligt. Barnens Vasalopp-check.
 
När jobbet sedan är slut för dagen kastar jag åter på mig skidorna och plöjer några varv till innan jag åker hemåt. Så lyxigt, så lyxigt och jag känner mig lycklig in i varje lite del av min kropp. Ja ni ser ju själva så vackert det är i skogen dagar som dessa. 
Jag kallar det för ENERGIPÅFYLLING!
 
Det har varit revy här i byn i år igen. Min fina vän S medverkade detta år så det var en självklarhet att boka in en kväll och låta skrattmusklerna få träna litegrand. 
 
Här ser ni henne som Moder Svea
och här som älskarinna som gillar dyra smycken.
 
När man letar sina löständer...😅
 
Ja och så politik 
och lite Trump tillsammans med Putin så var kvällen komplett.
 
I torsdags rockade jag förstås mina sockar heeela dagen för att uppmärksamma att vi alla är olika och att vi alla är lika mycket värda oavsett vem vi är i vår värld.
Hoppas ni har en mysig lördagkväll. Ta hand om er.
Kram ®
   💟