Skott i ryggen...

eller som det heter egentligen: ryggskott.Det har jag lyckas skaffa mig denna helg som passerat.
Ska bara som Alfons Åberg brukar svara när han får en uppmaning. Jag skulle bara skotta lite till då det knakade till i ryggen. Vad säger jag om det då... jo suck och försöker återhämta mig. Känns bättre idag men inte helt okey så det blir hemmadagar åtminstone måndag och tisdag för moi. 
 
Sportlovet har passerat och det var härliga sportiga dagar ända fram till fredag då snöandet startade. Sedan har det snöat hela helgen. Inga sportaktiviteter för mig blev det då utan fick istället hitta på andra trevliga aktiviteter. 
På fredagen hälsade vi på L & L och inhämtade mitt pris som jag blivit lovad ifall jag tog mig i mål på Tjejvasan. Min morot som jag skulle fokusera på när det kanske var jobbigt där i skogen mellan Oxberg och Mora 😃Jag skulle få välja en Elvistallrik med certifikat. Det var inte det lättaste kan jag lova. Fanns en hel del att välja mellan.
Slutade dock med att eftersom jag inte kunde välja mellan två stycken så fick jag båda två. Det måste ju innebära att jag ska stå på startlinjen 2020 på Tjejvasan och åka in mitt pris som jag fick i förväg. 
Åtminstone tycker jag det vore roligt och inte mer än rätt att åka igen.
Tack fina L & L för en jättemysig stund hos er. 💗💗
 
När vi nu är inne på nyheter härhemma så har M fixat ännu en samlarmugg till vår "you are here collection" från Starbucks. Han åkte en tur över Öresund och eftersom även jag varit i det landet fick han i uppdrag att köpa den.   
Tillsist:
Ett bra tag har jag tyckt att det fattats något på krokarna undet vår kökshylla. Har en svaghet för zinkprodukter och kunde därför inte låta bli att köpa hem dessa mått i tisdags då vi gästade Emmas Café i Jävre. Blev genast lite mer mysigt tycker jag. 
Nu säger ryggen till att jag bör kliva upp och röra på mig litegrand. 
Bäst att lyda då.
 
Kram ®
   💟