Jag virrig? Nä, eller jo kanske...

Ja vad säger man. Det blev inte helt rätt på gymet idag. Blir lite less ( läs MYCKET less)
på mig själv faktiskt. 
Tur att jag iallafall hade med mig en sko till varje fot. Smygandes och med skorna i handen gick jag genom hela lokalen och där i mörkret vart IW-passet skulle göras tog jag på mig dem. 
Om det blev en snackis i ljuset efteråt då passet fortsatte med Easy Line...? Jo, i slutet vid stretchingen så berättade jag varför jag hade två olika skor. ( Virrighet och behöver snart semester ) Jag kunde se att det fanns en del som undrade över detta nya mode. 😱
 
Hemmavid har det hänt en del idag medan jag varit och arbetat. Nytt altantak är på väg upp. Nu får vi hoppas på att det inte droppar in vatten när det regnar. Blir toppenbra. Nu har vi skaffat oss lite sommarjobb. Måla, måla, måla...
Avslutar med en bild av min nya passion. Sallad med ljummen Halloumi. Man tager vad man haver i kylskåpet. Mmmm 😋Har du inte prövat? DO IT!! 
I morgon är det fredag och det känns behövligt för fröken Virrpanna. Det ryktas om att det blir goväder i helgen. Perfekt med altanhäng då. Ja, det kan ju få regna också... vi har ju tak som stoppar regnet. 
 
Ha en fin helg!
Kram ®
   💟