Inte ofta...

nu för tiden som jag skriver ett inlägg här. Busy woman skulle man kunna kalla mig. 
Uppdaterar lite med vad jag pysslat på med de senaste veckorna. 
Åkte iväg till Växjö på musiklärarkonvent i två fullspäckade och intressanta dagar. M följde faktiskt med denna gång och passade på att jobba i den delen av landet.
Det var bra det för annars hade fritiden blivit lite väl långtradig tror jag. Vi passade på att gå på en favoritrestaurang som vi besökt förut i just den staden. 
 
Efter dessa jobbdagar åkte vi vidare upp till Stockholm och flanerade runt på en hel del favvoställen där också. 
Vi bodde  på ett lite annorlunda Scandichotell mitt i stan. Inredningen var helt klart en annan än på alla andra Scandic man sovit på. Om jag köpte hem lite Bodywash? Ja, det är ju klart. 
 
På fredagkvällen hade vi bokat bord på Phils Burger på Östermalm. Alltså den hamburgaren... den godaste jag någonsin ätit. Tips, tips, tips till alla er som vill ha en riktigt god hammis när ni befinner er i huvudstaden. 
Hade också en annan bokning den kvällen. Chinateatern 
och musikalen En Värsting Till Syster. Den var helt klart sevärd.
Åkte hemåt mot norr på lördag och som vanligt är det så skönt att andas in norrlandsluft och slippa trängas med så många andra.
Allt har sin tjusning förstås och det är kul ibland att byta miljö men lugnet... det gilllar jag bäst.
Tyckte denna boj visade det jag tänkte just då 😄
Förresten, hur många av er har tittat under flygstolen och kollat upp om det finns en flytväst där eller hur den egentligen ser ut? Jag har aldrig förut tittat men eftersom jag och M satt helt ensamma på hela rad 1 denna gång så passade jag på 🤣 Varsågoda alla ni som kanske undrat. 
Nu har det blivit fredag igen och jag summerar hela denna vecka och konstaterar att det blivit fyra träningspass för mig. Både ute och på bästa gymmet i stan. Favoritredskapet just nu är denna stakmaskin. Blir bra det inför vinterns utmaning.
 
Ville hinna med så många pass som möjligt för från och med idag är jag bänkad i minst en vecka och promenader är det som rekommenderas. Har opererat mina bägge ben. Har haft jobbiga åderbrock som plågat mig en hel del i flera års tid. Hoppas verkligen att det blir bra nu eller åtminstone bättre än förut. 
 
Nu blir det en helg med vila.
Kram ®
   💟