Läser ni bloggar ännu...?

Ja såklart kanske ni säger. Bara det finns de som publicerar inlägg så...😜
Här på min blogg är det ganska glest mellan inläggen men eftersom det även är min dagbok så har jag bestämt mig för att dokumentera lite från vårt liv även i fortsättningen. 
Två händelserika helger har passerat och om jag ska ta det i tur och ordning så startar jag med vår resa till huvudstaden. Mötte upp M och checkade in på ett av Sthlms finaste och mysigaste hotell enligt mig. Downtown Camper heter det och ligger väldigt centralt. (Tips, tips)
Ja, vi har bott här mer än en gång, hahahaha 🤣
Denna gång fick vi ett rum allra högst upp på våning 9. De två fönstrena till vänster vid stegen... där bodde vi.
 
Dörr i dörr med hotellgymmet. Det fanns alltså ingen ursäkt att inte hoppa i träningskläderna och träna innan frukost. Det har inte hänt så ofta i mitt liv att träningen skett i den ordningen... yes, morgontrött. Får dock erkänna att frukosten blev ännu godare att inta efteråt.
Dagarna gick vi omkring i city och spanade in
åt god mat, fikade och bara umgicks. 😍
 
På kvällarna åkte vi ut till Arlanda stad och lyssnade på bland annat denna man från Los Angeles.
Erwin McManus. Intressanta och givande tillställningar.
Innan hemgång startade vi vår årliga semmeltest och vad passar bättre då att starta med en riktig höjdare. Vetekatten. 
Helgen efter det, alltså föregående helg blev även det en helg med mycket innehåll. På fredag blev jag bjuden på basket av en fin kollega och vän. Mysigt var det. Dessutom vann BC Luleå vilket var toppenbra. Blir absolut mer basket framöver.
Sedan var det dags att försöka konkurrera ut Vetekattens semlor. Denna gång blev det semla från Umeå. Tyvärr... inte alls den godaste jag har ätit. Ledningen tillhör alltså Vetekatten. 
Resten av den helgen tog tårtorna över kan jag lugnt säga. På lördag firade vi pappa 85 år och på söndag var det dags att fira K 22 år tillsammans med några av våra närmaste. 
Två helger med fullspäckat program satte sina spår och därför har denna vecka inneburit en trött Rosi med förkylningsvibbar i kroppen. Tror dock att jag trotsar lite i morgon och tar en sväng till gymmet. 
Har träningsabstinens. Sedan full fart mot helgen... semla ja, tack och sedan en helg utan så många programpunkter.
 
Hoppas du får en fin helg du också.
Kram ®
   💟