När känslan infinner sig...

då är det bara att följa med. Egentligen borde det ha varit läge för lite skrivande i detta regniga väder för längesedan men nä, känslan har inte infunnit sig förrän i dag.
Kan bero på att vi har de senaste dagarna pratat en hel del om våra USA-resor och gick då in på bloggen för att kolla både datum och händelser vi varit med om. En fantastiskt fin dagbok och med ett minne som i princip ibland inte existerar för undertecknad så är det toppenbra med skrivandet.
Alltså är jag här igen och tänkte uppdatera lite om sommaren 2020 som är och förblir en annorlunda semester. Hemmavid med små utflykter och en hel del fix på huset. Min kära man spikar ny panel på hela huset och han fick tyvärr en sen start på grund av väderförhållandet. Nu har han fått några dagar med uppehåll och har jobbat på riktigt bra. Vårt hus ska bli falurött istället för beige. Själva tycker vi det blir ett toppenbra ansiktslyft för vårt hus och det är ju huvudsaken förstås. 
När M spikar har jag ägnat mig åt att måla bland annat dessa två.
 
 
Som vanligt när man är ute på tomten och jobbar dyker han upp... vårt lilla "husdjur". Gräsklipparen Elvis. Alltid, ja alltid ska han klippa just precis där man är för tillfället även om vi har en jättestor tomt. Skrattretande. 
Annars så har sommaren mest bestått i rehab för mig. Har äntligen fått veta varför min höft och rygg krånglat den sista tiden. Ordentlig muskelinflammation i muskelfästena i vänster ben och diskbråck i ländryggen.
Ägnade första delen av min semester till att åka och röntga mig, springa hos naprapat, göra ryggövningar hemmavid och avlasta ryggen emellanåt. Filten och kudden har mestadels varit en del av denna sommarens inredning. Rehaben fortsätter...
Det positiva i det hela är att jag köpte en ny cykel för att kunna sköta min träning med hjälp av den. Springa och rullskidor är tydligen inget för mig denna sommar. 😟Riktigt kul att cykla och ett bra alternativ till träning eftersom jag nästan klättrade på väggarna efter några veckor i stillhet.
Som jag sa förut så har det varit en lugn sommar och här kommer lite bilder på vad vi gjort innan byggnationern startade.
I början av sommaren både frukost, lunch och middag ute på altanen.
Midsommarlunch i Storforsen med mina grabbar.
 
Pluggat noter, planterat kryddor och blommor både inne och ute.
 
Sett en annorlunda fjäril på blomkrukan. Visst tänker man lejon när man ser den. 
Någon som vet vad den heter? 
Firat en 50-åring. Min fina barndomsvän. Så glad att vi fortfarande umgås 💗
Firade henne tillsammans med detta fina gäng. Denna groupie tog jubilaren efter att vi ätit gott på Hemmagastronomi i Luleå.
 
Nu ska jag avsluta detta jättelååååånga inlägg. Kevin har anlänt och sover över hos oss i natt. Han ska lifta med oss till Umeå i morgon för att ta ett tåg till Ö-vik och hälsa på en kompis.
Mysigt tycker vi att få rå om honom litegrand. Vi tillbringar dagen och natten i Umeå för att få en liten tripp hemifrån denna semester. 
 
Tack för att du läst ända hit och nu ska vi se om det blir en fortsättning på skrivandet. Det är ju kul att få veta vad vi gjorde den sommaren ,det året som var så annorlunda. 
 
Kram ®
💟
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
En kommentar
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg