Det var grönt ljus.

Ja, det var tydligen lugnt denna gång. Vad menar hon nu då kanske ni tänker. Jo, min förkylning var inget annat än en vanlig höstförkylning. Tio dagar har jag varit ordentligt krasslig med snuva, hosta, huvudvärk och tur nog inte så hög feber. Åkte iväg och testade mig så jag inte skulle vara smittad av pandemin. Det var en speciell upplevelse kan jag säga. Först denna låååånga kö av människor som tog sitt ansvar och gick dit. Sedan personalen eller sjuksköterskorna som utförde testet som var väl skyddade i både kläder, visir och handskar. Toppenbra förstås men konstigt också på ett annat vis. 
Kanske ska säga att det är ju ingenting man är van med i vårt land 2020. Förr fanns det hemska sjukdomar som härjade bland folket men i nutid så känns detta verkligen speciellt tycker jag. 
Nu är jag iallafall på benen och tillbaka till vardagen med jobb och annat som hör till. Det känns skönt men också lite segt eftersom orken inte riktigt är tillbaka helt och hållet. 
 
September månad har annars bjudit på fantastiska höstdagar med både sol och värme. Jag har tyvärr inte kunnat vara i skogen och plocka bär men en höstdag för några veckor sedan tog jag och D oss en tur till mamma och pappa för att ta hand om det sista som fanns på vinbärsbuskarna. Vi fick ihop lite svart och rött. D gjorde saft och jag gjorde smoothiepåsar som jag frös in för framtida bruk. Kan vara på sin plats att ta fram lite bär nu så jag får i mig lite extra c-vitaminer. 
 
Renoveringen av huset på utsidan har också fortsatt. Vi lejde in en snickare från det bästa byggteamet som finns. KBT-snickarna ägnar sig inte åt terapi utan här talar vi om Klöverträsk Bygg Team.
M har ägnat så många timmar med att bygga och byta fasad i sommar så nu när hans jobb startade fick proffsen ta över. Finliret runt och i fönster m.m. är helt klart ett jobb för proffs tycker vi. Det blir så mycket snyggare och de är så mycket snabbare med hammaren.
Eftersom månaderna går fort så är det ju faktiskt oktober snart och hips vips så snöar det. Då kan det ju vara bra om man är klar.
 
Det blir iallafall jättefint tycker vi och bilder samt videosnuttar lär ju dyka upp här framöver då vi har städat till runt huset. Outside housetour utlovas 😀
 
Idag blir det som vanligt ett klipp på min Youtubekanal. När och om ni går in och tittar på det så får ni gärna gilla klippet. (ja om ni tycker att det är kul att titta på förstås) Vet inte hur många av er som brukar titta på Youtube men brukar ni göra det så kan man faktiskt prenumerera på min kanal , trycka på lilla ringklockan uppe till höger så ser ni när jag lagt upp ett nytt klipp. 
 
Nu ska jag avsluta mitt skrivande för denna gång. Har ni lust så häng med mig några dagar innan, under och efter att jag blev attackerad av höstbacillerna🤧
 
Kram ®
  💟